Hinta-laatusuhde on avainasemassa

Kun on aika pohtia hydrauliikkahuoltoa tai uuden laitteen hankintaa, kustannukset ovat usein päällimmäisenä mielessä – olipa tarpeena hydraulipumpun säätö tai uusi hydraulimoottori. Hinta ei kuitenkaan yksinään takaa onnistunutta ostosta, vaan huomio kannattaa kohdentaa myös laitteen valmistajaan ja huollon tuottajaan. Onko valmistaja tunnettu ja onko merkki jo aiemmin hyväksi havaittu? Millaisia ja minkä tasoisia palveluja huoltoyritys tarjoaa? Hydrauliikkatoimittajan ja -huollon huolellinen valinta säästää monilta ikäviltä ja hintaviltakin yllätyksiltä.

Säästöä vai turhia lisäkustannuksia? Hydraulipumpun hinta ei kerro kaikkea

Hankkiessasi hydraulimoottoria tai hydraulipumppua hinta voi vaihdella laajastikin laitteen kunnosta ja suorituskyvystä sekä sen valmistajasta riippuen. Lisäksi erilaiset käyttökohteet edellyttävät pumpuilta erilaista rakennetta ja mitoitusta, eikä halvin vastaava pumppu tai moottori olekaan oikeasti optimaalinen valinta. Aina myöskään uusi laite ei ole paras vaihtoehto: kunnostetulla alkuperäispumpulla voi olla huomattavasti parempi hyötysuhde kuin uusilla tarvikepumpuilla.

Tarkkana kannattaa olla myös, kun kyseessä on esimerkiksi huollettava hydraulimoottori. Hinta saadaan alhaiseksi tinkimällä varaosien määrässä ja laadussa sekä jättämällä vaikeita työnvaiheita tekemättä. Huollossa "säästetty" euro voi maksaa kaksi euroa työmaalla, kun laite ei toimikaan kunnolla.

Näin meillä Varaosaparatiisissa toimitaan

Me huolehdimme siitä, että saat laadukkaat hydrauliikka-alan tuotteet ja palvelut kilpailukykyiseen hintaan. Käyttämistämme tuotteista löytyvät selkeät merkinnät valmistajasta sekä alkuperämaasta, ei pelkästään epämääräistä puhetta "alkuperäisistä varaosista".

Hydrauliikkahuollot teemme perusteellisesti osa osalta aina säätimiä myöten. Säädinten huolto on vaikein sekä hitain työvaihe ja siksi se jätetään usein tekemättä. Seuraukset ovat välillä katastrofaalisia, kun puutteellisesti korjatun pumpun tai moottorin aiheuttamia ongelmia ryhdytään virheellisesti etsimään muualta koneen hydrauliikasta.

Toimintamme on läpinäkyvää. Kun haluat tietää, mikä on hydrauliikkahuollon tai vaikkapa hydraulipumpun hinta, ota meihin yhteyttä. Kartoitamme tarpeesi ja laskemme sinulle tarjouksen, joka pitää.

Tutustu toimintaamme lisää: huolto- ja testaustöitä voit katsoa Facebookista ja videoita YouTubesta.