Hydrauliikkahuoltoa alan huipputekijöiltä

Varaosaparatiisi tunnetaan korkealaatuisten hydrauliikkahuolto- ja -säätöpalvelujen tarjoajana, joka palvelee asiakkaitaan Espoosta ympäri Suomen. Olemme Kawasaki-, Rexroth- ja Hitachi-merkkisten hydraulipumppujen ja hydraulimoottorien johtava huoltoyritys. Lisäksi toimimme yhteistyössä alan merkittävien konemaahantuojien kanssa, minkä ansiosta voimme säätää kaikkien tunnettujen merkkien komponentit.

Asiakkaisiimme kuuluvat maanrakennusalan urakoitsijat, kiinteistöhuoltoyritykset, sekä raskaan kaluston korjaamot kokoluokkaan katsomatta. Meihin luotetaan juuri korkean laatumme takia: tarjoamme asiakkaillemme yksilöllisiä, ammattilaisten toteuttamia huoltopalveluja sekä kaikki tarvittavat varaosat alkuperäismerkeiltä. Laajan varaosavarastomme ansiosta voimme luvata markkinoiden nopeimman läpimenoajan. Asiakkaanamme et saa sutta tai sekundaa, vaan hydrauliikka-alan parasta palvelua.

Hydraulipumppu ja -moottori osa osalta kuntoon

Toimiva hydrauliikka on koneen optimaalisen toiminnan ydin. Ja mitä perusteellisemmin hydrauliikkahuolto tehdään, sitä nopeammin se maksaa itsensä takaisin parempana tehokkuutena ja säästettyinä kuluina.

Meidän huollossamme hydraulipumpun ja -moottorin jokainen osa puretaan, pestään ja mitataan – myös säätimet. Säätimet ovatkin tärkein tekijä pumpun toiminnan kannalta. Niiden huolto jää kuitenkin usein tekemättä, sillä se on huollon hitain ja vaikein työvaihe.

Tyypillisiä väärään säätymiseen liittyviä ongelmia ovat äkkinäiset liikkeet, koneen tehottomuus ja dieselmoottorin hyytyminen. Puutteellinen huolto tai tarvikekomponentin hankinta eivät useinkaan poista säätymiseen liittyviä ongelmia, vaan pahimmillaan jopa lisäävät niitä. Seuraukset voivat moninkertaistua, mikäli puutteellisen korjauksen ongelmia yritetään etsiä koneen muusta hydrauliikasta. Siksi järkevintä on suorittaa niin moottorin kuin pumpun huolto kerralla oikein, kestäviä alkuperäisvaraosia käyttäen.

Euroopan edistyksellisin testauspenkki takaa laadukkaan huollon

Niin hydraulimoottorin ja -pumpun kuin säädinten huollon ehdottomana edellytyksenä on testipenkki, jossa testattavaa pumppua tai moottoria voidaan kuormittaa oikeaa käyttöä vastaavalla tavalla. Puutteelliset tai olemattomat testauslaitteet sekä osaamattomuus testimenetelmissä ovatkin yleisin syy epäonnistuneeseen huoltoon.

Varaosaparatiisin käyttämä testipenkki on Euroopan edistyksellisin ja ainoa digitaalisesti ohjattu penkki, jossa on tehonkierrätys. Tämän ansiosta pystymme säätämään sekä avoimen että suljetun piirin hydraulimoottorit ja -pumput tarkasti tarpeiden mukaan.

Lue lisää ainutlaatuisesta testauspenkistämme »

Hydrauliikan asiantuntijat palveluksessasi – ota yhteyttä!

Kun kyseessä on hydrauliikka, huolto- ja säätötyöt kannattaa teettää aina alan kokeneella ammattilaisella. Varaosaparatiisin hydrauliikkahuollossa moderni konekanta, laaja varaosatarjonta sekä vuosien tuoma tietotaito toimivat ensiluokkaisen laadun takeena. Kehitämme jatkuvasti palveluitamme, jotta voimme varmistaa asiakkaillemme alan parhaan palvelun niin tänään kuin huomennakin.

Varmista laitteidesi turvallinen ja tehokas toiminta ja panosta laadukkaaseen huoltoon – ota yhteyttä!

Tutustu myös tekemiimme huolto- ja testaustöihin Facebookissa ja videoihin YouTubesta.